Illyés Művészeti Szakképző Akadémia
Kerámia
KépzésrőlTantárgyainkÓrarendTanárainkDiákjainkGalériaHírekFB

Kerámia Tanáraink

Ráthonyi Kinga DLA

Szakvezető

PTE MAMI Tárgyalkotó Tanszék, adjunktus

TANULMÁNYOK
2010 Moholy Nagy Művészeti Egyetem, doktori fokozat megszerzése

Tovább


Balla Gabriella Anna

Művészettörténet

A gimnáziumi érettségit követően kerámia-készítést tanult. Felsőfokú végzettséget történelem-könyvtár szakon a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán, művészettörténet szakon az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerezett.

Tovább


Boleman Bence Zoltán

Kerámia-porcelánkészítés gyakorlata, Kortárs művészettörténet

TANULMÁNYOK
2016- Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Kerámiaterveztés MA, Budapest
2012-2015 Pécsi Tudományegyetem, Kerámiatervezés BA, Pécs

Tovább


Károly Ildikó

Térábrázolási rendszerek

1983-ban az ELTE matematika-fizika és ábrázoló geometria szakán végzett, majd 1995-ben szakközgazdász oklevelet szerzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskola pénzügyi szak vállalkozási szakirányán.
1983-tól 2000-ig a Vörösmarty Mihály Gimnázium, 2001-től az Illyés Gyula Gimnázium tanára Budaörsön. A művészeti OKJ szakképzés keretében ábrázoló geometriát, színtant és optikát oktat.


Márhoffer László

Kerámia-porcelánkészítés gyakorlata

Gipszmintakészítő.Gipszmintakészítő. 2003 óta a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem formatervező tanszékének szakoktatója és gipszműhelyének vezetője. Szakterülete a gipsszel és szilikonnal való modellezés, formakészítés. Mestere édesapja volt.


Neil Wolstenholme

Kerámia-porcelánkészítés gyakorlata

TANULMÁNYOK
1995 Bachelor of Arts in Design, Heriott Watt University, Edinburgh College of Art
2004 Vizuális kultúra szakos tanár diploma, Magyar Iparművészeti Egyetem

Tovább


Pánczél Péter

Foglalkoztatás I.-angol

1994-ben végeztem az ELTE Bölcsészettudományi karán angol nyelv és irodalom szakon. A tanári munkám mellett szakértőként dolgoztam több hazai és nemzetközi szakképzési programban: 1998-2000 között a projekt alapú szakképzés hazai megvalósításában egy EU-s Leonardo Da Vinci program keretében, világbanki eszközbeszerzési tenderek előkészítésében és lebonyolításában az Idex Inter-Ed Kft-nél 200-2002 között, valamint az NSZI Szakiskola fejlesztési programjában (SzakMA) tananyagfejlesztéssel foglalkoztam.
2002 óta tanítok az Illyés Gyula Gimnáziumban. A nyelvtanítás mellett projekt koordinátori feladatot látok el a Nemzetközi Drámaprojekt nevű programban.


Spányik József

Művészettörténet, Rajz, festés, mintázás

1972 óta tanít rajzot és művészettörténetet. Tanított általános iskolában, gimnáziumban, művészeti táborokban, felvételi előkészítőn, szakkörön – különböző korú, társadalmi helyzetű, motivációjú gyerekeknek. 1993 óta a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium állandó tanára.


Szűcs Edina

Rajz, festés, mintázás

Gyerekkorom óta elhivatottságot éreztem a képzőművészet iránt; építészet, szobrászat, festészet. Mindegyik területen próbálkoztam: részt vettem diáktárlatokon olajfestményeimmel , tűzzománcaimmal – festészeti szobrászati alkotótáborokban. Mindig elragadott a színek a formák világa , ezek komponálása.
Főiskolai valamint egyetemi tanulmányaimat is vizuális területen – művészettörténet, rajzolás, festészet, szín és formatan, vizuális- kommunikáció és színdinamika – témákban szereztem.


Szula Gergely

Középiskolai tanulmányaimat 2010 szeptemberében kezdtem, kerámia szakon. Jelenleg második éve, a Budaörsi Illyés Gyula gimnázium óraadó tanára vagyok.

Tovább


Vajda Péter

WEB és portfólió készítés

2013-tól tanít informatikát főállásban a Budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban és annak OKJ-s képzésein. Ugyanitt ECDL vizsgáztató.

Tovább


Zsolnainé Harczi Ildikó

Szakképzés vezető
Művészeti vállalkozási ismeretek

A Corvinus Egyetem külgazdasági szakirányán mérnök-közgazdász, a Debreceni Egyetem Vezető- és Továbbképző Intézetében vállalkozási menedzsment szakirányban MBA (Master of Business Administration) diplomát,

Tovább